Pagina's

maandag 25 mei 2015

Filmfestival Cannes 2015


In de afgelopen 2 weken werd de 68e editie van het filmfestival in Cannes gehouden. Hoogstwaarschijnlijk heb je wel eens van dit festival gehoord en moet je meteen denken aan een grote rode loper met heel, heel, heel erg veel fotografen in zwarte pakken: dan zie je helemaal het juiste voor je! Op dit festival, waarvan de 1e editie werd gehouden in 1946,  worden nieuwe films gepresenteerd en omdat het festival veel aandacht van de media krijgt komen er heel veel beroemde mensen over de rode loper voorbij gewandeld. Daarbij verschijnt men in de meest prachtige creaties, waarvan ik er een paar met jullie wil delen!


♥ Angelababy, een actrice en model uit Hongkong, verscheen tijdens de filmpremière van La Tete Haute en de openingsceremonie van het filmfestival op woensdag 13 mei in een roze-met-witte cut-out jurk van Christian Dior.


♥ Uit Ethiopië afkomstig model en actrice Liya Kebede was tijdens de filmpremière van Mad Max Fury Road op donderdag 14 mei te zien in een heel bijzondere creatie van Proenza Schouler. Ik vind het een boeiende outfit om naar te kijken;)


♥ Het Britse model Poppy Delevingne had tijdens de filmpremière van Carol op zondag 17 mei een heel mooie, groene jurk aan van Burberry. Wat staat het haar mooi!


♥ De Amerikaanse actrice Rooney Mara was tijdens dezelfde filmpremière op zondag 17 mei te zien in romantische witte jurk van Olivier Theyskens.


♥  Het Tsjechische model Petra Nemcova tijdens de filmpremière van Sicario op donderdag 19 mei in een wijde, pastelkleurige jurk van de hand van Zuhair Murad.


♥ De altijd mooie Adriana Lima was tijdens de filmpremière van Sicario te zien in een stijlvolle, zwarte jurk van Ulyana Sergeenko. So gorgeous!


♥ De actrice Emily Blunt bij het fotomoment op donderdag 19 mei in zomerse kleurtjes van een door Peter Pilotto ontworpen jurk.


♥ Joan Smalls, een Puerto Ricaans model, droeg woensdag tijdens de filmpremière van Youth een witte rok en top van Azzedine Alaïa.


♥ Jourdan Dunn in een doorschijnende, kanten jurk van Ralph & Russo op vrijdag 22 mei tijdens de filmpremière van The little Prince.

 

♥ Model Izabel Goulart was bij de filmpremière van La Glace Et Le Ciel en tijdens de sluitingsceremonie van het filmfestival op zondag 24 mei gekleed in een gele jurk met kraaltjes en een gewaagde split, ontworpen door Georges Hobeika. Ik vind de kleur heel mooi staan bij Izabels huid, vinden jullie niet?;)


Onze Nederlandse Doutzen Kroes verscheen wel 3 keer(!) op de rode loper in Cannes, you go girl!:)

De 1e keer was meteen ook de 1e dag van het filmfestival en was Doutzen samen met haar man Sunnery te zien op de rode loper. Doutzen droeg een witte jurk van Versace.

 
De 2e keer verscheen Doutzen (zonder Sunnery) in een vintage jurk van Dior wat haar heel mooi stond! Zal er überhaupt wel iets zijn wat Doutzen niet goed staat?
 
 
De laatste (en naar mijn mening mooiste) keer verscheen Doutzen, tijdens de filmpremière van Youth, in een zwarte jurk met split, ontworpen door Mugler. We mogen best trots zijn op ons supermodel! ♥
 
 
Foto's zijn van Getty Images en Splash News Australia
 
Dat was het voor vandaag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn favorieten te zien. Welke jurk vond jij het mooiste uit mijn rijtje? En heb jij zelf een andere favoriet die je graag met ons wilt delen?
 
Liefs, Caren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten