Pagina's

zaterdag 30 mei 2015

Review: Montagne Jeunesse Creamy Coconut Gezichtsmasker

Op deze (eindelijk!) zonnige zaterdagochtend begon ik mijn dag met een heerlijk masker. Ik heb altijd al gehouden van maskers en heb ze altijd wel in huis. Toen ik de eerste keer een masker gebruikte was deze van Montagne Jeunesse en sindsdien koop ik niet anders meer: ik vind ze zo fijn!
Hoewel ik heel erg van maskers houd gebruik ik deze niet elke week: door ze spaarzamer te gebruiken blijft het echt iets bijzonders en is het elke keer een feestje om mijn huid te verzorgen met een masker:)


Eerst keek ik in mijn voorraadje maskers en besloot voor Creamy Coconut te gaan omdat deze nieuw voor mij was.


Na mijn gezicht te hebben gewassen opende ik de verpakking en er kwam me meteen een lekkere geur tegemoet. De 2 hoofdingrediënten van het masker zijn Coconut Water en Shea Butter, een heerlijke combinatie die samen lekker fris ruiken. En een fijn detail: het masker kun je ook gebruiken als je veganist bent: er zijn geen dierlijke producten in verwerkt:) (Soms sta je verbaast in hoeveel producten dierlijke producten zijn verwerkt!)




Ik ben altijd te spreken over de maskers van Montagne Jeunesse maar ik vind het wel jammer dat er zoveel in zit: ik heb altijd het idee dat ik het masker beter in tweeën kan delen zodat ik het 2 keer kan gebruiken, maar waarschijnlijk is het masker dan al opgedroogd dus dat werkt ook niet;)
Ik deed het masker op (en vermijdde daarbij het stuk rond mijn mond en ogen) en het voelde lekker verkoelend aan!

I know: mega sexy foto's #not ;D
Nadat het masker na ongeveer een kwartier was opgedroogd heb ik het masker eraf gewassen onder de douche. Dit is een vaste gewoonte van me, zodat ik zeker weet dat alles eraf is. Het resultaat: een heerlijk zachte huid die lekker strak aanvoelt. Gelukkig heb ik dat nog niet perse nodig, mijn huid is nog strak genoeg van zichzelf;)

Ik vind het masker echt een aanrader en als je nog nooit een Montagne Jeunesse masker hebt geprobeerd zou ik zeggen: probeer het eens, is echt het proberen waard!:)

Montagne Jeunesse Creamy Coconut Masker
Inhoud 15 ml
Eenmalig gebruik
€1,79

Geniet nog even van jullie weekend en ojaa: het schijnt warm weer te worden deze week, eindelijk!

Doeg!
X Caren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten