Pagina's

woensdag 3 juni 2015

Schoenen trends zomer 2015

Aan het eind van deze week schijnt het eindelijk mooi weer te worden! Nu moet ik toegeven: we hebben al heel veel mooie dagen gehad dit jaar, maar warm is het nog niet echt geweest. Maar nu schijnt het toch echt een beetje zomer te gaan worden! Daar ben ik echt heel blij mee:) Ik word altijd blij van de zon en als de temperatuur dan ook nog warm is... Just love!
Met dat de temperaturen stijgen gaan onze kasten natuurlijk open en wordt er volop uitgepakt met zomerkleren. En een outfit is natuurlijk niet af als er geen leuk paar schoenen onder zit. Daarom heb ik de schoenentrends van deze zomer voor je op een rijtje gezet!


1. Deze zomer kan je er niet meer omheen: SNEAKERS! Vorig jaar zag je al heel veel Vans langskomen en eerder zag je overal All Stars, maar nu lijkt het wel of elk schoenenmerk een sneakerlijn heeft gelanceerd!;) Dat is erg fijn natuurlijk, zo hebben wij een ruime keuze aan sneakers en is er voor elk wat wils.

2. De volgende trend is de plateauzool. Onder allerlei soorten modellen schoenen zijn ze te zien: of je het nou hebt over sandalen, sneakers, hakken of slippers, onder elke categorie is wel een schoen te vinden met een plateauzool. En het maakt niet uit hoe hoog de zolen zijn, voor de kleine mensen onder ons dus super fijn! (En ook voor de lange mensen;D)3. Zeg zomer en je denk meteen aan sandalen. Die zijn ook meer dan ooit overal te koop. Van platte sandalen tot sandalen met een plateauzool en van nude-sandalen tot sandalen met print én felle kleurtjes: je kunt bijna alles vinden wat je zoekt.4. De metallictrend. Ook deze trend is weer verwerkt in allerlei soorten schoenen. De meeste metallickleurtjes die langs komen zijn goud, zilver en rosé en ik vind dit echt een heel leuke trend!5. Geen idee hoe deze laatste trend heet maar ik zal 'em omschrijven. Op veel schoenen zitten franjes, gaatjes en allerlei andere kleine, fijne details zoals mooie randjes. Heel leuk en gemakkelijk te combineren met een rustige outfit!


Dat waren ze alweer, 5 trends van de zomerschoenen collectie.
Welke trend is jouw favoriet en zie je 1 van de trends of zelfs meerdere trends ook terug in jouw favoriete paar schoenen?

Liefs, Caren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten