Pagina's

woensdag 27 mei 2015

Outfit inspiration


Hoi allemaal!
Vandaag maak ik een outfit inspiration blogje voor jullie! Ik heb een oufit samengesteld en laat deze aan jullie zien. Hope you enjoy it!

1. We beginnen met een midi-denimdress. I love denim! Je ziet het heel veel in de winkels en je mag lekker alles door elkaar dragen: denim op denim is helemaal hot! Ook de lengte van de jurk ga je steeds meer zien in de winkels, maar deze trend is nog niet helemaal op 'zn top', ik denk dat je vooral volgend jaar heel veel van deze lengte gaat zien in de winkel. Nu je de lengte nog niet veel ziet laten veel mensen de midi-dresses en midi-skirts hangen, maar ik zou zeggen: probeer het lekker uit en kleedt je iets anders dan anderen, is alleen maar heel erg leuk!:) Ook kun je op dit moment overal cut-out items (is dit een woord?) kopen, super leuk!

 
2. Volgende is de tas. Ik ben gegaan voor zwarte accesoires en begin met een zwarte schoudertas. De tas komt ongeveer tot op je heup, vind ik een leuke lengte!
 
 
3. We gaan verder met de zonnebril, want als de zon schijnt willen we niet met samengeknepen oogjes tegen de zon gezien worden door anderen, maar komen we veel liever met een mooie zonnebril voor de dag! Bij het kopen van een zonnebril moet je natuurlijk wel goed kijken of het model je staat, still a problem in my case ;( Ik vind dit ronde montuur echt heel mooi, het geeft me echt een jaren '60 gevoel!
 
 
4. Als 4e zijn we terechtgekomen bij de schoenen en hiervoor heb ik een zwart paar uitgekozen met hak en plateauzool. Ik ben zelf erg lang -1,80- en daarom durf ik nooit hakken te dragen. (omdat ik dan pas écht een reus ben^_^) Maar ik vind schoenen met plateauzool wel heel mooi en als ik wat kleiner zou zijn zou ik ze elke dag dragen hihi:)

 
5. Als vijfde zijn we aangekomen bij de Jewels: hiervoor heb ik een langere ketting uitgekozen die heel mooi in het decolleté zal komen te vallen, een klassieke goud-met-zwarte armband en een gouden ear cuff met diamantjes. Ear cuffs kun je ook in veel winkels kopen en ik vind ze echt te gek!
 
http://www.net-a-porter.com/nl/en/product/511582


http://www.net-a-porter.com/nl/en/product/572278

 
 
6. En last maar zeker niet least: deze outfit zou niet compleet zijn als deze mooie hoed miste! Ik wil heel graag een hoed kopen voor de zomer maar ben het perfecte exemplaar nog niet tegengekomen, nog even zoeken!
 



Jurk: Valentino
Tas: Saint Laurent
Zonnebril: The Row
Schoenen: Miu Miu
Ketting: Maison Margiela
Ear cuff: Ryan Storer
Armband: Lulu Frost
Hoed: Rag & Bone
 
(De items zijn niet budget-proof, maar je zult vergelijkbare items ook goedkoper kunnen scoren, dit was ter inspiratie ♥)

Tot de volgende keer!
X Caren

2 opmerkingen:

  1. Deze dingen zijn echt m'n stijl!
    Vooral die schoenen, heerlijk. Maar ja, ik ben dan ook veel kleiner dan 1m80 (ik ben maar 1m63) en kan zo'n hakje dus best gebruiken. ;)
    x, Lena

    BeantwoordenVerwijderen